Jaunimo informacinio biuro naujienos

Vasario 27 diena jaukioje tavernoje ''Šopenas" įvyko Brain Ringo turnyras. Renginys vyko rusų kalba ir subūrė daugiau negu 50 suinteresuotų asmenų. Intelektualiame ringe susitiko ir žaidimo senbuviai ir naujokai. Trečia vieta atiteko komandai "Sam-Buka", o pirmąją vietą po ilgos ir įnirtingos dvikovos tarpusavyje pasidalino dvi patyrusios komandos - "Viza" ir "6 Litroff". Nugalėtojai buvo apdovanoti labai tinkamais po tokio mūšio prizais - didelėmis picomis ir šampanu!

Tai buvo pirmas tolio pobūdžio renginys šį sezoną, tačiau organizacija "Intelektinių pramogų klubas" organizuoja daugelį kitų panašių turnyrų.

Tarp jų ir daugumai gerai pažįstamo žaidimo "Kas? Kur? Kada?" analogiškus turnyrus, kurie vyksta kiekvieną pirmadienį 19.00 val. Lietuvos edukologijos universiteto centrinių rūmų 407 auditorijoje (Studentų g. 39).
Jeigu Jūs susidomėjote ir norite sudalyvauti žaidime, prašome susisiekti su mumis kontaktiniu numeriu - +37060357409. Daugiau informacijos Jūs rasite mūsų tinklapyje http://www.chgk.lt